Jump to content


Please visit Our Sponsors
East Coast Discounts   East Coast Discounts
If you have never posted before on the board your first post will not show until approved by an admin and you will be changed to a Posting Member so you can post without prior approval. This is done to control the spammers that try to spam forums.

Photo

Trouble With M


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Phil.P

Phil.P

    Newbie

  • Posting Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted February 15 2010 - 10:50 AM

I have an M that has been restored (by my grandfather). It has always run well, but recently, I've been having trouble with it. It had been running rough and then was starting hard, so I replaced the spark plugs, which really seemed to help a lot! It was running great, but now, suddenly it seems that whenever it is "under load" it starts to spit and sputter and loose power and starts to die unless I press the clutch and then usually it will return to running. There are times when it will even backfire with a "gurgling" sound, especially at full, or nearly full throttle. It's so bad that it can't even seem to pull itself up a small hill or push snow. I can feel the engine start to shutter when I am using the hydraulics.

#2 oak hill farmall family

oak hill farmall family

    Advanced Member

  • Posting Member
  • PipPipPip
  • 35 posts

Posted March 30 2011 - 07:44 AM

replace points and condenser first and possibly the coil,but the carb can do the same thing.I would do the tune up first

#3 TOYSHOP

TOYSHOP

    Newbie

  • Posting Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted January 13 2018 - 02:15 PM

Their is a screen in the fuel bowl above the in let that could be dirty.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users